Hout / Betonschuttingen

Loohuis-Schuttingen Erfafscheidingen

Schuttingsystemen: voor een afscheiding met een lange levensduur.

U kunt bij Loohuis-schuttingen terecht voor verschillende schuttingen en erfafscheidingen. Wij leveren zowel hout- als betonschuttingen in vuren, grenen, lariks, douglas en hardhout.

Natuurlijke schuttingen

Tevens leveren wij natuurlijke schuttingen, schansskorven (steenkorven), hout-beton rotsmotief schuttingen, groene schuttingen met betonmatten met begroeing van klimop.

Opgemeten

Alle te plaatsen schuttingen worden door Loohuis-schuttingen bij u opgemeten. Wij houden rekening met hoogteverschillen en zorgen ervoor dat bij de verdeling van de schermen de schermbreedtes overal even breed zijn.

Hoogwaardig product

Hout/betonschuttingen worden vrijwel allemaal in onze werkplaats te Geesteren (Ov) door ons vakkundig personeel geproduceerd. Hierdoor kunnen wij een kwalitatief hoogwaardig product garanderen.

Komokeur

Het tuinhout zoals Loohuis-schuttingen Hout/Betonschuttingen worden in Nederland onder Komo Keur geïmpregneerd. Hierdoor ontstaat de natuurlijke groene kleur. Houtverduurzaming onder Komo Keur houdt in dat er gewerkt wordt volgens de eisen van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. D eze eisen worden tot de strengste van Europa gerekend.

Komo Keur geeft dus de garantie op een milieu verantwoorde verduurzaming.

Grondcontact

De houten schermen worden boven de betonplaten geplaatst zodat grondcontact vermeden wordt. De betonpalen en -platen zijn gewapend met verzinkt staal om roestvorming te voorkomen.