Schuttingen

Loohuis Schuttingen en Houtbouw heeft jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van op maat gemaakte schuttingen. 

Maatwerk

In onze werkplaats worden alle schuttingpanelen zelf ontworpen en geproduceerd. Hierdoor zijn wij in staat om maatwerk te leveren en zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Wij kunnen de schutting in een aangepaste hoogte maken, of een scherm diagonaal laten aflopen. Tevens kunnen wij voor u de schutting voorzien van trellisschermen die voorzien kunnen worden van klimplanten. Aanvullend kunnen wij de breedte van de schermen aanpassen, waardoor een optimale verdeling van de schermen gerealiseerd kan worden. Om het juiste eindresultaat te waarborgen, komen wij na de eerste contactlegging bij u thuis langs om de situatie te schouwen en in te meten.  Type constructies Het meest populair zijn de hout-betonschuttingen. De populariteit hiervan komt met name door de degelijkheid, duurzaamheid en strakke uitstraling. Door de betonnen palen en onderplaten heeft vocht minimaal kans om de constructie aan te tasten. Op hoofdlijn zijn 2 types constructies te onderscheiden: 10x10 cm beton en 12x12 cm sleufpaalbeton. Beide betonnen constructies kunnen zowel in grijs als antraciet beton worden geleverd. In beide constructievarianten kunt u kiezen uit verschillende types houten schermen. Hierdoor bent u verzekerd van een schutting die volledig aan uw wensen voldoet.

Plaatsen

Het goed plaatsen van een schutting is een vak op zich. Onze ervaren medewerkers verzorgen dit tot in de puntjes voor u. Echter u kunt er ook voor kiezen om de schutting zelf te plaatsen.

U wordt volledig ontzorgt

Indien gewenst, kunnen wij er voor zorgen dat de oude erfafscheiding zo kort mogelijk voor het plaatsen van de nieuwe schutting wordt verwijderd. Hagen oprooien, oude schuttingen of hekwerken verwijderen en afvoeren is voor ons geen probleem. Hierdoor ondervindt u zo min mogelijk last van de wisseling. Mocht u niet alleen een nieuwe schutting willen, maar een volledige of gedeeltelijke tuinrenovatie. Ook dit is mogelijk. Hierbij werken wij samen met onze hoveniersbedrijven en zustermaatschappijen Hemmer Groen BV en Huiskes Hoveniers BV. 

Nicky Koel

Erg tevreden over het opgeleverde resultaat! Ze werken volgens afspraak, denken graag mee en zijn oplossingsgericht, waardoor wij gele jaren plezier gaan hebben van onze nieuwe schutting! Zeer tevreden, en ik kan Loohuis Schuttingen van harte aanraden als bedrijf!

Rudie Tijink

Alles mooi afgewerkt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden 😀👍.

Jakko Braamse (Freejack273)

Duidelijke voorlichting, goede prijzen en snelle service. Zeer tevreden met mijn schutting.

Hans Pieper

Voor een goede en mooie schutting moet je bij Loohuis zijn. Loohuis schuttingen maakt uw schutting op maat zoals u deze graag wilt.

Gea.A Mulder

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit en service

Pascal D Stopel

Goed en eerlijk bedrijf. Meer als tevreden.

Lucienne Gelauff

Mooie schutting en snel en vakkundig geplaatst top jongens

Florian Beltman

Loohuis heeft in onze gehele straat de schuttingen geplaatst. De schuttingen zien er super uit en de service is uitstekend. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Ik raad Loohuis iedereen aan.

Alma Heijink

Prima service zou later geplaats worden maar na een telefoontje was er zonder moelijkheden nu al geplaats super gedaan, kan het iedereen aanbevelen