Betonconstructies

10x10 cm betonconstructie 

Bij het 10x10 systeem worden de houten schermen met unibeslag (hoekijzers) tussen de betonpalen bevestigd. De betonnen onderplaat is in een sponning tussen de betonnen palen ingeklemd. De bovenzijde van de schermen worden afgedekt door middel van een afdeksloof of afdekkap. Hierdoor wordt voorkomen dat neerslag en vocht de schermen aan de bovenzijde aantast. Aanvullende opties voor het 10/10 systeem is dat de palen worden uitgevoerd met een diamant- of bolkop.

12x12 cm sleufpalen betonconstructie     

Bij het 12x12 systeem zijn de betonpalen voorzien van een lange sponning. De schermen en betonnen onderplaat worden tussen de betonpalen ingeklemd. De gehele bovenzijde wordt voorzien van een afdekregel. Deze verbind de palen en de schermen met elkaar, zodat een zeer stabiel geheel ontstaat. De afdekregel kan worden kan worden uitgevoerd in hardhout, verduurzaamd grenen of in douglas. Ten opzichte van het 10/10 systeem is het 12/12 systeem meer solide. Tevens heeft het aan de bovenzijde een strakkere uitstraling, omdat zowel de schermen als palen aan de bovenzijde met een afdekregel met elkaar zijn verbonden.   

Enkele voorbeelden

Nicky Koel

Erg tevreden over het opgeleverde resultaat! Ze werken volgens afspraak, denken graag mee en zijn oplossingsgericht, waardoor wij gele jaren plezier gaan hebben van onze nieuwe schutting! Zeer tevreden, en ik kan Loohuis Schuttingen van harte aanraden als bedrijf!

Rudie Tijink

Alles mooi afgewerkt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden 😀👍.

Jakko Braamse (Freejack273)

Duidelijke voorlichting, goede prijzen en snelle service. Zeer tevreden met mijn schutting.

Hans Pieper

Voor een goede en mooie schutting moet je bij Loohuis zijn. Loohuis schuttingen maakt uw schutting op maat zoals u deze graag wilt.

Gea.A Mulder

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit en service

Pascal D Stopel

Goed en eerlijk bedrijf. Meer als tevreden.

Lucienne Gelauff

Mooie schutting en snel en vakkundig geplaatst top jongens

Florian Beltman

Loohuis heeft in onze gehele straat de schuttingen geplaatst. De schuttingen zien er super uit en de service is uitstekend. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Ik raad Loohuis iedereen aan.

Alma Heijink

Prima service zou later geplaats worden maar na een telefoontje was er zonder moelijkheden nu al geplaats super gedaan, kan het iedereen aanbevelen