Poorten

Indien u uw perceel met een schutting omheind is het handig om deze uit te rusten met een looppoort. Eveneens kunnen looppoorten als los element tussen een reeds bestaande afscheiding worden geplaatst. 

Op maat gemaakte poorten met stalen frame

Poorten met een gegalvaniseerd stalen frame worden geleverd van een kleine doorlooppoort tot en met een dubbele poort waarmee u uw perceel of oprit kunt afsluiten. De poorten worden in de werkplaats met bijpassend hout bekleed. Zodat deze perfect past bij uw schutting of andere houten tuinelementen. Alle poorten worden standaard voorzien van hoogwaardig hang en sluitwerk.

Buiten de poorten met standaard metalen frames zijn wij leverancier van poorten met eigen ontwikkelde en geproduceerde verzwaarde gegalvaniseerde frames. Ten opzichte van de standaard frames zijn deze kwalitatief hoogwaardiger.

Landpoorten

De toegang tot een (traditioneel) erf is zeer fraai door middel van een landpoort in boeren of Saksische stijl. In onze werkplaats kunnen wij op maat de perfecte toegangspoort voor u ontwerpen en vervaardigen. Het geheel krijgt dan de juiste authentieke uitstraling, zodat u en uw gasten een warm onthaal krijgen. 

Voor meer informatie? Neem gerust even contact met ons op, of kom langs.  

Enkele voorbeelden

Nicky Koel

Erg tevreden over het opgeleverde resultaat! Ze werken volgens afspraak, denken graag mee en zijn oplossingsgericht, waardoor wij gele jaren plezier gaan hebben van onze nieuwe schutting! Zeer tevreden, en ik kan Loohuis Schuttingen van harte aanraden als bedrijf!

Rudie Tijink

Alles mooi afgewerkt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden 😀👍.

Jakko Braamse (Freejack273)

Duidelijke voorlichting, goede prijzen en snelle service. Zeer tevreden met mijn schutting.

Hans Pieper

Voor een goede en mooie schutting moet je bij Loohuis zijn. Loohuis schuttingen maakt uw schutting op maat zoals u deze graag wilt.

Gea.A Mulder

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit en service

Pascal D Stopel

Goed en eerlijk bedrijf. Meer als tevreden.

Lucienne Gelauff

Mooie schutting en snel en vakkundig geplaatst top jongens

Florian Beltman

Loohuis heeft in onze gehele straat de schuttingen geplaatst. De schuttingen zien er super uit en de service is uitstekend. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Ik raad Loohuis iedereen aan.

Alma Heijink

Prima service zou later geplaats worden maar na een telefoontje was er zonder moelijkheden nu al geplaats super gedaan, kan het iedereen aanbevelen