Betonschuttingen 12 x 12

Loohuis-Schuttingen Hout / Betonschutingen 12x12

Bij het Loohuis-schuttingen 12x12 - systeem worden zowel de schermen als de betonplaat tussen de sleuven van de betonpalen ingeklemd. Over de betonpalen komt een afdekbalk, die het geheel bij elkaar houdt. Ter bevestiging van deze bovenbalk zijn de palen voorzien van een schroefbus. Hier kun je zowel de fijn bezaagde schermen gebruiken als het type 25-planks. Fotoalbum Betonschuttingen 12x12

Hoogteverschillen

Loohuis-schuttingen houdt rekening met hoogteverschillen en wij zorgen ervoor dat bij de verdeling van de schermen de schermbreedtes overal even breed zijn.

Afdekbalk

Verder kun je kiezen tussen een geïmpregneerde of hardhouten afdekbalk, het is ook mogelijk om een deksloof te gebruiken.

Komokeur

Het tuinhout zoals Loohuis-schuttingen Hout / Betonschuttingen 12x12 wordt in Nederland onder Komo Keur geïmpregneerd.

Hierdoor ontstaat de natuurlijke groene kleur. Houtverduurzaming onder Komo Keur houdt in dat er gewerkt wordt volgens de eisen van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze eisen worden tot de strengste van Europa gerekend.

Komo Keur geeft dus de garantie op een milieu verantwoorde verduurzaming.

Kwaliteit

Naast een hoogwaardige service is het vooral ook de kwaliteit waar het hier om draait. Niet alleen kwaliteit in uitvoering, maar eveneens in het materiaal.