Betonschuttingen 12 x 12

Loohuis-Schuttingen Hout / Betonschutingen 12x12

Bij het Loohuis-schuttingen 12x12 - systeem worden zowel de schermen als de betonplaat tussen de sleuven van de betonpalen ingeklemd. Over de betonpalen komt een afdekbalk, die het geheel bij elkaar houdt. Ter bevestiging van deze bovenbalk zijn de palen voorzien van een schroefbus. Hier kun je zowel de fijn bezaagde schermen gebruiken als het type 25-planks. Fotoalbum Betonschuttingen 12x12

Hoogteverschillen

Loohuis-schuttingen houdt rekening met hoogteverschillen en wij zorgen ervoor dat bij de verdeling van de schermen de schermbreedtes overal even breed zijn.

Afdekbalk

Verder kun je kiezen tussen een geïmpregneerde of hardhouten afdekbalk, het is ook mogelijk om een deksloof te gebruiken.

Komokeur

Het tuinhout zoals Loohuis-schuttingen Hout / Betonschuttingen 12x12 wordt in Nederland onder Komo Keur geïmpregneerd. Hierdoor ontstaat de natuurlijke groene kleur. Houtverduurzaming onder Komo Keur houdt in dat er gewerkt wordt volgens de eisen van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze eisen worden tot de strengste van Europa gerekend.Komo Keur geeft dus de garantie op een milieu verantwoorde verduurzaming.

Kwaliteit

Naast een hoogwaardige service is het vooral ook de kwaliteit waar het hier om draait. Niet alleen kwaliteit in uitvoering, maar eveneens in het materiaal.

Nicky Koel

Erg tevreden over het opgeleverde resultaat! Ze werken volgens afspraak, denken graag mee en zijn oplossingsgericht, waardoor wij gele jaren plezier gaan hebben van onze nieuwe schutting! Zeer tevreden, en ik kan Loohuis Schuttingen van harte aanraden als bedrijf!

Rudie Tijink

Alles mooi afgewerkt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden 😀👍.

Jakko Braamse (Freejack273)

Duidelijke voorlichting, goede prijzen en snelle service. Zeer tevreden met mijn schutting.

Hans Pieper

Voor een goede en mooie schutting moet je bij Loohuis zijn. Loohuis schuttingen maakt uw schutting op maat zoals u deze graag wilt.

Gea.A Mulder

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit en service

Pascal D Stopel

Goed en eerlijk bedrijf. Meer als tevreden.

Lucienne Gelauff

Mooie schutting en snel en vakkundig geplaatst top jongens

Florian Beltman

Loohuis heeft in onze gehele straat de schuttingen geplaatst. De schuttingen zien er super uit en de service is uitstekend. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Ik raad Loohuis iedereen aan.

Alma Heijink

Prima service zou later geplaats worden maar na een telefoontje was er zonder moelijkheden nu al geplaats super gedaan, kan het iedereen aanbevelen