Welkom bij loohuis-schuttingen

Loohuis-schuttingen is een dynamisch bedrijf.  Loohuis-schuttingen is onder andere gepecialliseerd in het leveren van verschillende soorten schuttingen zoals Loohuis Hout / Betonschuttingen 10 x 10, Loohuis bankirai schuttingen, Loohuis Poorten, Loohuis Douglas schuttingen, overkappingen , bergingen, buitenkamers en carports.
 

Ontwerpen.

Bij Loohuis-schuttingen ontwerpen klanten en medewerkers samen een product zoals buitenkamers en Loohuis-schuttingen, die daarna door ons vakkundig en met zorg worden gemaakt en geplaatst.
 

Loohuis-schuttingen buitenverblijven.

Naast het maken van schuttingen en overkappingen leggen we steeds meer de nadruk op de binnenverblijven buiten. De buitenverblijven maken van uw woning steeds meer een geheel zodat u in uw eigen tuin het ultieme vakantiegevoel krijgt
 

Werkplaats.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van producten op maat voor  bedrijven (bijvoorbeeld het midden en klein bedrijf) en de particulier. Dit alles kunnen wij bij Loohuis-schuttingen maken omdat wij beschikken over een eigen werkplaats waar alles op maat en naar wens gemaakt wordt.
 

Service.

Omdat Loohuis-schuttingen de voordelen heeft van een eigen werkplaats en het maken van een ontwerp dat samen met de klant is gerealiseerd, kan Loohuis-schuttingen een uniek product leveren met snelle levertijden en met hoogwaardige kwaliteit en service.
 

Grondwerk.

Ook voor al uw grondwerk, rioleringswerkzaamheden, bestratingen, aanleg van borders en Loohuis-pergola's kan Loohuis-schuttingen u van dienst zijn.
 

Opruimen oude Schuttingen.

Tevens zijn we het adres voor opruimen van oude schuttingen, tuinen,  verwijderen van hagen en groen.
 

Tuin.

Kortom voor de totale tuin staan wij voor u klaar.