Loohuis-Bergingen

Bergingen

Een berging is een belangrijk element rondom uw woning, het wordt voortdurend gebruikt, daarom is het goed om voor een efficiënte en functionele indeling te kiezen. Onze sytemen zijn er om praktische ruimte te creëren, o.a. voor het stallen van uw fietsen en het opbergen van tuin- en klusgereedschap. De berging wordt vervaardigd uit 28 mm massief onbehandeld noord europees vurenhout. Weersinvloeden kunnen aantasting veroorzaken met schimmels en houtrot als gevolg. Door het hout te impregneren wordt aantasting hiervan voorkomen. De wandelementen hebben een houten profiel van mes en groef verbinding. Fotoalbum Bergingen

Overkappingen

Een overkapping biedt de mogelijkheid om nog meer van uw tuin te genieten, een overkapping kan een verlengstuk zijn tussen uw tuinhuis en tuin.
Het draagt bij aan de sfeer in de tuin en geeft het geheel een romantische uitstraling.
Met een terrasverwarming kunt u ook op koelere dagen en 's-avonds genieten van een drankje en een hapje samen met familie en vrienden. Fotoalbum Overkappingen

Prieel

Met een prieel haalt u sfeer in uw tuin. Ook als u elders vanuit de tuin naar het prieel kijkt geeft dit een mooie uitstraling.
De prieeltjes hebben een uiterst stabiele constructie. Het hout wordt vervaardigd uit keteldruk geïmpregneerd Noord Europees vurenhout.
Tegen meerprijs kan een prieel uitgerust worden met wanden en ramen

Werkplaats

Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van producten op maat voor bedrijven en de particulier. Dit alles kunnen wij bij Loohuis-schuttingen maken omdat wij beschikken over een eigen werkplaats waar alles op maat en naar wens gemaakt wordt.

Kwaliteit

Naast een hoogwaardige service is het vooral ook de kwaliteit waar het bij de bergingen, prieel en overkappingen om draait. Niet alleen kwaliteit in uitvoering, maar eveneens in het materiaal. Een groot assortiment aan exclusieve, duurzame materialen is hiervan een treffend voorbeeld.