Betonschuttingen 10 x 10

Loohuis-Schuttingen Hout / Betonschutingen 10x10

Bij het Loohuis-schuttingen Hout / Betonschutingen 10x10 - systeem worden de schermen tussen de betonpalen geplaatst, waartussen een betonplaat is ingeklemd. Scherm, betonplaat en betonpalen zijn met elkaar verbonden, zodat een stabiel geheel onstaat. De sleuf zit slechts over een beperkte lengte in de paal, waardoor de betonplaat niet kan nazakken. Doordat de schermen met een metalen hoekijzer aan de paal worden bevestigd, kunnen alle gangbare tuinschermen gebruikt worden. Over dit metalen hoekijzer kun je een halve plank bevestigen waardoor het netjes is weggewerkt. Door de keuze uit vele maten palen en modellen schermen zijn de combinatiemogelijkheden ongekend. Fotoalbum Betonschuttingen 10x10

Afdekbalk

Verder kun je kiezen tussen een geImpregneerde of hardhouten afdekbalk, het is ook mogelijk om een deksloof te gebruiken.

Hoogteverschillen

Wij houden rekening met hoogteverschillen en zorgen ervoor dat bij de verdeling van de schermen de schermbreedtes overal even breed zijn.

Werkplaats

Hout/betonschuttingen worden allemaal in onze werkplaats gemaakt.

Betonplaten

De houten schermen worden boven de betonplaten geplaatst zodat grondcontact vermeden wordt. De betonpalen en -platen zijn gewapend met verzinkt staal om roestvorming te voorkomen.

Komokeur

Het tuinhout zoals Loohuis-schuttingen Hout / Betonschuttingen 10x10 wordt in Nederland onder Komo Keur geïmpregneerd. Hierdoor ontstaat de natuurlijke groene kleur. Houtverduurzaming onder Komo Keur houdt in dat er gewerkt wordt volgens de eisen van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deze eisen worden tot de strengste van Europa gerekend.

Komo Keur geeft dus de garantie op een milieu verantwoorde verduurzaming.

Kwaliteit

Naast een hoogwaardige service is het vooral ook de kwaliteit waar het bij schuttingen om draait. Niet alleen kwaliteit in uitvoering, maar eveneens in het materiaal. Een groot assortiment aan exclusieve, duurzame materialen is hiervan een treffend voorbeeld.

Nicky Koel

Erg tevreden over het opgeleverde resultaat! Ze werken volgens afspraak, denken graag mee en zijn oplossingsgericht, waardoor wij gele jaren plezier gaan hebben van onze nieuwe schutting! Zeer tevreden, en ik kan Loohuis Schuttingen van harte aanraden als bedrijf!

Rudie Tijink

Alles mooi afgewerkt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden 😀👍.

Jakko Braamse (Freejack273)

Duidelijke voorlichting, goede prijzen en snelle service. Zeer tevreden met mijn schutting.

Hans Pieper

Voor een goede en mooie schutting moet je bij Loohuis zijn. Loohuis schuttingen maakt uw schutting op maat zoals u deze graag wilt.

Gea.A Mulder

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit en service

Pascal D Stopel

Goed en eerlijk bedrijf. Meer als tevreden.

Lucienne Gelauff

Mooie schutting en snel en vakkundig geplaatst top jongens

Florian Beltman

Loohuis heeft in onze gehele straat de schuttingen geplaatst. De schuttingen zien er super uit en de service is uitstekend. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Ik raad Loohuis iedereen aan.

Alma Heijink

Prima service zou later geplaats worden maar na een telefoontje was er zonder moelijkheden nu al geplaats super gedaan, kan het iedereen aanbevelen