Loohuis-Poorten

Poorten en hekwerken

Poorten en hekwerken voorkomen dat kinderen of dieren onverwacht de tuin uitrennen. Tevens markeren ze de grenzen van het privébezit. Maar ze leveren ook een belangrijke bijdrage aan de sfeer van de tuin, eigenlijk vertellen poorten en hekken iets over de bewoners en hun gevoel voor stijl en kleur. Fotoalbum poorten en hekwerken

Houten tuinafscheiding

Loohuis-schuttingen heeft voor elk type huis en tuin een stijlvolle houten tuinafscheiding, pure blikvangers om heel veel jaren van te genieten. Al was het alleen maar omdat het hout jarenlang onderhoudsvrij is.

Stalen frame poorten

Loohuis-schuttingen heeft ook poorten met een stalen binnenframe met verstelbare duimen. Deze poorten met een stalen binnenframe zijn door Loohuis-schuttingen zelf ontwikkeld. Dit zijn poorten met een zeer lange levensduur, die zowel zomers als 's- winters goed sluiten. Het unieke aan deze poorten is dat ze weers- onafhankelijk zijn.

Afmeting 

De standaard maten zijn: 100cm, 110cm en 120cm breed. De hoogte is 200cm. Ook afwijkende maten kunnen op aanvraag geleverd worden.

Dubbele poorten

Hier wordt ook het unieke systeem van een stalen binnenframe toegepast waardoor de dubbele poorten een zeer lange levensduur hebben. 

Houten frame poorten

Natuurlijk is het ook mogelijk om poorten op een houten frame te vervaardigen. De poorten zijn voor allerlei op- en inritten te gebruiken. Zowel in woonwijken als in het landschap geven zij een warme uitstraling. Een poort is de toegangsdeur naar uw huis en dient dan ook aan uw wensen tegemoet te komen.

Chique

De poorten kunnen zowel enkel als dubbel geplaatst worden. Dubbele poorten met delen van dezelfde breedte is chique. Een brede poort gecombineerd met een smalle poort is ook een mooi geheel  en vooral praktisch omdat de smalle poort vaak als loopdeur gebruikt wordt. De poorten kunnen naar keuze uitgevoerd worden met een eenvoudig boerenklikstel,  grendel of een cilinderslot met aluminium deurklink.

Werkplaats

Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van producten op maat, dit alles kunnen wij bij Loohuis-schuttingen maken omdat wij beschikken over een eigen werkplaats waar alles op maat en naar wens gemaakt wordt.

Kwaliteit

Naast een hoogwaardige service is het vooral ook de kwaliteit waar het bij de poorten en hekwerken om draait. Niet alleen kwaliteit in uitvoering, maar eveneens in het materiaal. Een groot assortiment aan exclusieve, duurzame materialen is hiervan een treffend voorbeeld.